vrijdag 28 mei 2021

BOOGIE ANGST LABEL NIGHT [LIVESTREAM]

Kraak & Smaak, Secret Rendezvous & MOODS

Vrijdagavond 28 mei staat in het teken van een exclusieve showcase van het label Boogie Angst, zo’n vijf jaar geleden opgericht door het Nederlandse trio Kraak & Smaak om een ​​platform te bieden aan nationale en internationale acts met vergelijkbare indie-electronic and nu-disco vibes.

Onderhand kan het label bogen op meer dan 75 single, album en compilatie releases, met acts zoals Moods (NL), Meeka Kates (USA), Patawawa (UK), Snacks (D), Inkswel (AUS), Vhyce (BE), Secret Rendezvous (NL) en natuurlijk de Kraakers zelf.

Er wordt groots uitgepakt met drie acts uit het roster, namelijk Secret Rendezvous (live), Moods (dj set) en met als klap op de vuurpijl Kraak & Smaak (dj set).

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

Discoelecticelectronicafunkhouseindie-electronicnu-disco
Archief
  • Schrijf je gratis in en ontvang een reminder
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00

Kraak & Smaak: De Leidenaren draaien sinds hun oprichting volop mee in de internationale dance scene, met een keur aan succesvolle singles, remixes en albums. Kenmerkend voor K&S is de organische, eclectische sound op basis van o a electronica, funk en disco, een uitstekende neus voor vocale samenwerkingen (denk bijvoorbeeld aan Ben Westbeech, Romanthony, Mayor Hawthorne en Parcels), én dit ook geslaagd kunnen gieten in een gerenommeerde live setting en in dj sets.  Inmiddels zijn de heren al weer aanbeland bij album nummer zes, ‘Pleasure Centre’, de eerste op hun eigen label (jazeker, genoemd naar het eerste album ‘Boogie Angst’), en staan er voor de komende maanden al weer nieuwe singles en projecten op stapel.

Moods: het producer alter ego van Rotterdammer Nick Lubbersen was ooit de eerste act op BA en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde artiest met meer dan 100M + streams op de teller, dj tours in de VS en Azië en radio en online tastemaker support van o a BBC Radio One, 1XTRA, Sirius XM, KCRW en Majestic Casual. Beïnvloed door de beats en vibes van Pete Rock en J Dilla, beleefde hij zijn doorbraak met ‘Love Is Real’, waarna hij sindsdien zijn in eerste instantie instrumentale, soulfulle en funky sound uitbouwde middels vele vocale collabs, culminerend in het ‘Zoom Out’ album twee jaar geleden. Sindsdien zijn er enkele nieuwe losse singles en remixes uitgekomen als opmaat naar een nieuw album project op BA dat rond deze zomer zal verschijnen.

Secret Rendezvous: dit Amsterdamse, Indie R&B duo bestaat uit Sietske Morsch en Remi Lauw, en heeft als voorname inspiratiebronnen Prince, Janet Jackson, Amy Winehouse en Frank Ocean. Hun album ‘For Real’ uit 2017 kreeg lovende recensies alom, er werd getoured in Nederland en Europa en airplay volgde op onder andere Radio 2, 3FM, het Amerikaanse KCRW,  BBC1Xtra en Beats 1 (door Pharrell, no less!). Met het uitbrengen van de ‘Back In The Day’ EP op Boogie Angst, in 2020, is de stijgende lijn doorgezet qua streaming en live optredens, de singles “Your Love” en “Back In The Day” kregen airplay op diverse radiozenders in o.a NL, de VS, UK, Japan en Australië