maandag 7 maart 2022

BALTHAZAR in Amare

Sylvie Kreusch

Let op! In verband met de coronamaatregelen is deze show verplaatst naar 7 maart 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers ontvangen meer informatie via de mail.

Slinky. Stylish. Sexy. Het mag gezegd worden: Balthazar’s nieuwe sound zit ze als gegoten. Op Sand lieten ze maar weer eens zien waarom zij aan de alt-pop top staan, en voegden ze vleugen electronica en sophisticated grooves toe aan hun toch al zeer appetijtelijke sound. Op 22 november keren de Vlamingen terug naar Den Haag, en als je bij hun vorige show in PAARD was weet je dat je een band in bloedvorm kunt verwachten, dit keer in het splinternieuwe Amare.

Alt-popindiepop
Koop tickets
  • €32,50
  • Amare
  • 19:30
  • 20:30

Hun vijfde plaat al weer. Sand is het resultaat van een band die sinds hun debuut Applause weigert stil te blijven staan. Van de Gainsbourg-achtige swagger van Rats, tot de gruizige indie op Thin Walls en de funky invloeden van Fever. Zelfs toen Balthazar even op een lager pitje bleef, werkten de bandleden aan side-projects (we noemen maar even een Warhaus of J.Bernard).

Support Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch brak al vroeg door met haar schoolband, kreeg daarna internationaal podium als ‘muze’ bij Warhaus en gaat nu door het leven als solo-artiest. Ze valt op door haar unieke mix van stijlen en invloeden; mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Ze is niet geïnteresseerd in pop-muziek en dat maakt haar  authentiek!