maandag 19 oktober 2020

ARES LTV LUISTERSESSIES

De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected] 

Ondanks de nieuwe maatregelen, willen we zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste en veilige wijze laten doorgaan. De ARES LTV LUISTERSESSIES van aanstaande maandag kun je daarom ook bekijken via een livestream vanuit PAARD. Op deze manier kunnen we de LTV experience ook thuis meegeven. Tickets voor de livestream kan je hier vinden.

TICKETS VOOR DE LIVESTREAM
Je kunt de luistersessie op groot scherm meemaken vanuit de kleine zaal van PAARD met aansluitend live Q&A van Ares (2 sessies) of je kunt vanuit huis meekijken.
LUISTERSESSIE 1 – KLEINE ZAAL – 17:00 > tickets €12,50 (incl fee)
LUISTERSESSIE 2 – KLEINE ZAAL – 19:30 > tickets (€12,50 (incl fee)
ARES LTV LUISTERSESSIE LIVESTREAM (VOOR THUIS) > tickets €12,50 (incl fee)

Ares, de Oosterhoutse rapper, producer én zanger, komt met een unieke sessie naar PAARD. Samen met partner in crime, producer Skiba maakte hij in Coronatijden een nieuw album. Laat je op 19 oktober, één week voor de release, meeslepen door zijn spookachtige teksten tijdens de exclusieve luistersessie van deze nieuwe plaat.

Ares brengt een avond vol eigenzinnige muziek en visuals, van 162 helemaal naar 070. Naast een luistersessie, vindt er in onze Grote Zaal ook een Q&A plaats, waarbij je de kans hebt om vragen te stellen aan de getalenteerde artiesten.

hiphopRap
Archief
  • Grote Zaal / Main Hall
  • 19:30
  • 20:00

Ares (Rens Ottema, 1995) stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes.

Sinds 2017 is hij weer onafhankelijk artiest en kan hij doen wat hij wil; een eigen kledinglijn runnen die vernoemd is naar het netnummer van zijn thuisstad (162), clips regisseren en vooral eigenzinnige muziek maken. Daarin kiest hij ervoor om down to earth te zijn en te experimenteren met allerlei soorten sounds en effecten. Een mengelmoes van stijlen noemt hij het zelf.

“De meeste energie krijg ik van onverwachte dingen doen. Je kunt niet bij mijn show zijn geweest zonder dat er iets is gebeurd dat je niet aan zag komen. Daarbij is iedere show uniek, doordat ik veel freestyle en andere versies van tracks speel. Als je er niet bij was, ga je er nooit achterkomen hoe dat klonk, want de volgende show is alles weer anders.”

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

 

Bij shows ben ik gewoon mezelf. Ik speel gewoon m'n tracks en het gaat los. Het is tof als mensen springen op m'n tracks, maar ik geniet er ook van als ze echt luisteren naar wat ik te zeggen heb.

Ares