maandag 19 oktober 2020

ARES LTV LUISTERSESSIES

Ares, de Oosterhoutse rapper, producer én zanger, komt met een unieke sessie naar PAARD. Samen met partner in crime, producer Skiba maakte hij in Coronatijden een nieuw album. Laat je op 19 oktober, één week voor de release, meeslepen door zijn spookachtige teksten tijdens de exclusieve luistersessie van deze nieuwe plaat.

Ares brengt een avond vol eigenzinnige muziek en visuals, van 162 helemaal naar 070. Naast een luistersessie, vindt er in onze Grote Zaal ook een Q&A plaats, waarbij je de kans hebt om vragen te stellen aan de getalenteerde artiesten.

hiphopRap
Koop tickets
  • € 17,50
  • € 17,50
  • Grote Zaal / Main Hall
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ares (Rens Ottema, 1995) stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes.

Sinds 2017 is hij weer onafhankelijk artiest en kan hij doen wat hij wil; een eigen kledinglijn runnen die vernoemd is naar het netnummer van zijn thuisstad (162), clips regisseren en vooral eigenzinnige muziek maken. Daarin kiest hij ervoor om down to earth te zijn en te experimenteren met allerlei soorten sounds en effecten. Een mengelmoes van stijlen noemt hij het zelf.

“De meeste energie krijg ik van onverwachte dingen doen. Je kunt niet bij mijn show zijn geweest zonder dat er iets is gebeurd dat je niet aan zag komen. Daarbij is iedere show uniek, doordat ik veel freestyle en andere versies van tracks speel. Als je er niet bij was, ga je er nooit achterkomen hoe dat klonk, want de volgende show is alles weer anders.”

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

 

Bij shows ben ik gewoon mezelf. Ik speel gewoon m'n tracks en het gaat los. Het is tof als mensen springen op m'n tracks, maar ik geniet er ook van als ze echt luisteren naar wat ik te zeggen heb.

Ares