donderdag 11 november 2021

ANTOON

Joël Domingos

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Met ‘Hyperventilatie’ scoorde Antoon begin dit jaar een platina-hit en kwam zijn nieuwe verfrissende stijl onder de aandacht bij het grote publiek. Een grote fan-schare en miljoenen maandelijkse streams leidden tot een overvolle festivalagenda. Totdat, ja, je weet wel… De Summer of Love slaan we dus even over, maar met een flinke dosis #knaldrang kan er met Antoon toch nog even lekker ‘nagezomerd’ worden bij PAARD.

dutch hip hop
uitverkocht
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In 2021 beleeft Antoon (19) zijn definitieve doorbraak, een popicoon in de maak. Big2 (bekend van The Opposites) ontdekte, als leraar aan de Herman Brood Academie, dat het multi talent Antoon alles in huis heeft: muzikaal, creatief en met een natuurlijke aantrekkingskracht op het publiek. Met zijn Debuutalbum ‘De Nacht is van ons” laat Antoon zien dat hij de regisseur is van zijn eigen succes: hij produceert zijn eigen beats, schrijft zijn teksten en zingt al zijn tracks. En daarnaast heeft hij een uitgesproken mening over de art direction van bijvoorbeeld zijn videoclips. Eind 2020 brachten Antoon & Big2 ook een gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uit. Daarna volgde nog diverse singles waarvan er op dit moment 3 in de TOP50 staan!

Support: Joël Domingos
Joël Domingos is een zanger, rapper en producer. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek vol invloeden uit onder meer R&B, soul en hiphop. Al die vleugjes uit andere genres weet hij te vermengen tot een nieuwe, eigenzinnige stijl. Met soulvolle zang, fijne pophooks, hip-hop flows en authentieke Kaapverdiaanse ritmes, weeft Joël een tapijt van harmonie.