THE OPPOSITES

Supports: Adje & MC Fit. Rauwe, eerlijke hiphop waar niemand meer om heen kan. Single 'Sukkel Voor De Liefde' raakte ons allemaal.

zaterdag 25 mei 2013 8349

Supports: Adje & MC FitZe hebben een reputatie hoog te houden, Twan en Willem. Hun vorige dubbel album ‘Succes/Ik Ben Twan’ bracht ze een uitverkochte clubtour. Daarnaast tourden ze langs grootschalige festivals in Nederland & België als Lowlands (Alpha), Solar, Pinkpop, Paaspop Schijndel, Tomorrowland, Casablanca en Summerfestival Antwerpen. Het jaar daarop werden deze ‘Zilveren Harp’ winnaars gebombardeerd tot officiële Ambassadeurs van de Vrijheid in 2011. Als een van de helikopter acts tourden ze langs de belangrijke landelijke bevrijdingsfestivals.Afgelopen jaar werd al het startschot gegeven voor een Opposites-2013. Met de nummers 'Slapeloze Nachten' en 'Hey DJ' werd Nederland weer even wakker geschud. De net gereleasde single ‘Sukkel Voor De Liefde’ sloeg als een bom in vanwege de eerlijke tekst. Ook de videoclip zorgde voor een kleine ophef doordat de beelden ook naar Nederlandse standaarden heftig zijn. Het nieuwe album heeft even op zich laten wachten, maar zal 10 mei toch echt uitkomen, bepakt en beladen met rauwe hiphop tracks, meerdere nummer 1 hits en club- en festivalstampers. Bovendien zijn de heren druk bezig met de voorbereidingen van een geheel nieuwe live show. Deze wordt gebouwd rondom de EP’s en het aankomende album.

Hip Hop-
archief
  • Grote zaal
  • 17:30
  • 18:30
Nieuwsbrief

‘Wij voelen totaal geen druk, slechts een dikke bevestiging dat we niet kunnen wachten tot het volgende hoofdstuk van The Opposites gaat beginnen.’

Adje
Na diverse clubhits als ‘Fock Wachten’ en ‘New Shit’ met partner in crime Reverse geleverd te hebben, kwam Adje vorig jaar met zijn eerste solo EP ‘#Dingems’ met de knaller ‘Hele Meneer’. Het wachten is op zijn eerse solo album, waarschijnlijk later dit jaar.

MC Fit
MC Fit van de superformatie Flinke Namen bracht onlangs de eerste video ‘Probleem’ uit van zijn aankomende solo album. Afgelopen weekend was MC Fit last minute toegevoegd aan het Eurosonic programma en bracht een van zijn album tracks ten gehore gedurende de uitreiking van de ‘Ijzeren Podiumdieren’.