FIGHT4RICKY BENEFIET FESTIVAL

donderdag 11 oktober 2012 2012

Line - up:F JeWelste met special guest Martin van der Starre (eenmalig!)Midnight Temptation feat. Sacha de BruinThat's Cool Rondje Doe MaarOp donderdag 11 oktober as. gaat het dak er compleet af, bij dit éénmalige benefietconcert in het Haagse Paard van Troje.

Pop/Rock
archief
  • Kleine zaal
  • 17:00
  • 17:30
Nieuwsbrief

Er is de afgelopen maand hard gewerkt aan dit benefietconcert en dat heeft haar vruchten afgeworpen. Zo kunnen we met trots melden dat iedereen kan genieten aan een keur van verschillende topbands met diverse stijlen muziek. Dus voor ieder wat wils!

De bands die belangeloos optreden op 11 oktober zijn de zeer succesvolle formatie F, met hun weergaloze eigen muziek, JeWelste – deze super coverband speelt nummers van de 70’s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. Midnight Temptation – heeft een top repertoire reikend van de jaren 60-70 met nummers van The Beatles, Stones tot hedendaagse rockhits van Gravin DeGraw en veel meer, That’s Cool! met alle herkenbare disconummers van de jaren 80 tot nu en Rondje Doe Maar met de grootste hits van Doe Maar.

Tussen de optredens door zal er een veiling worden gehouden waar stukken voorbij komen waar u op kunt bieden zoals o.a. het voetbalshirt van Ricky’s favoriete voetbalclub ADO met handtekeningen van alle spelers. Want u zult begrijpen: het doel van het Benefietconcert is zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Fight4Ricky!

Het benefietconcert zal plaatsvinden in de kleine zaal van Paard van Troje in Den Haag. Het 1ste optreden zal beginnen rond 19:30. Het laatste optreden zal eindigen om 24:00 uur.