zaterdag 20 november 2021

3JS

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Al achttien jaar zijn de 3JS bezig met hun muziek. Het Volendamse drietal deed mee aan het Eurovisie Songfestival en scoorde hits door het hele land. Maar de kracht zit hem in de veelzijdigheid van de band. Zanger Jan Dulles liet ooit al zien bij ‘De Beste Zangers’, dat hij over een goede set stembanden beschikt. Maar bij ‘The Masked Singer‘ werd nog maar eens bevestigd dat Dulles uitermate getalenteerd is. Het album De Aard Van Het Beest, dat in mei 2020 uitkwam, komt volgens de band zelf qua gevoel in de buurt van doorbraakplaat Watermensen. Een album dat zeer goed werd ontvangen door het publiek. Op 20 november 2021 staat het drietal in de Kleine Zaal!

Pop/Rock
uitverkocht
  • € 21,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het drietal Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller (die gitarist Jan Schilder verving) behoort al een tijd tot de inner circle van de (Volendamse) popmuziek. Dat komt voor een deel door de hoopvolle boodschappen in de songs. Zelfs in de meest grauwe songs van de bands schijnt de zon achter de wolken. Dit optimisme klinkt nog meer door op de nieuwe plaat. Jan Dulles zei er zelf over: “Als een lied mij aan het huilen maakt, is heteen geslaagd lied, maar dat wilden we nu dus niet.” Het idee van De Aard Van Het Beest is een album waar mensen vrolijk van worden. Een plaat die mee wordt genomen op vakantie.

De veelzijdige en zomerse show was heel anders dan wat je zou verwachten van een palingpopgroep.

3voor12 Den Haag