colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN


DO. 07 MRT
RAHZEL (THE ROOTS) & DJ JS-1 (ROCKSTEADY CREW)

HIP HOP
SHARE
TICKETS
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN20:30U
ENTREE AANVANG21:30U

Rahzel groeit op in de straten van Queens, New York en ontwikkelt zich vanaf jongs af aan als beatboxer. In 1995 Bekijk het Facebook-eventwordt zijn muzikaliteit herkend door hiphop formatie The Roots, waarmee hij in '99 een Grammy wint voor 'Best Rap Performance By A Duo Or Group'. En ja, dan gaat het ineens hard. Nu staat Rahzel solo op het programma, want dat kan hij.

Zijn nickname 'Godfather of Noyze' heeft hij te danken aan het feit dat hij schijnbaar moeiteloos zingt of rapt terwijl hij beatboxt. Instrumenten? Die heeft hij niet nodig. Zo wist hij niet alleen The Roots maar ook andere artiesten te overtuigen van zijn kunsten. Hij werkte samen met o.a. Erykah Badu, Ben Harper, Sean Paul en Björk en liet hierdoor de veelzijdige artiest in hem zien.

Rahzel verbaast en verbijstert mensen en is ook niet van plan half werk te maken van zijn gig in Den Haag. Wat hij allemaal in petto voor ons heeft, daar kunnen we alleen maar naar gissen. Dat het ziekelijk vet wordt, is wél zeker.

Billboard Magazine over Rahzel : “Everyone should experience his fascinating rhythms…using just his lips, cheeks, gums, and Adam’s apple he (recreates), with amazing accuracy and detail, tracks from the magic mixing desks of Pete Rock…and others.”

Tijdens dit optreden wordt Rahzel vergezeld door niemand minder dan DJ JS-1, een belangrijk member van het hiphopcollectief Rocksteady Crew, dat al bijna 3 deccenia lang richtinggevend aan de wereldwijde hip hop scene is. 


ANDEREN KOCHTEN OOK
VR. 11 JAN A BRAND
WO. 13 MRT THE KYTEMAN ORCHESTRA