Jack And The Weatherman

donderdag 26 oktober 2017 2017

Geïnspireerd door o.a The Lumineers, Bob Marley en Mumford & Sons brengt Jack and the Weatherman vrolijke pop-, folk-, en reggaesongs – altijd verhalenderwijs gebracht met tweestemmige harmonieën & een flinke portie energie. Na een uitverkochte Melkweg en zelfs twee keer een uitverkocht Patronaat is het nu tijd voor een officiële clubtour door Nederland, waar Paard onderdeel van mag zijn. Wij voorspellen zonneschijn.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Deze two-men band is vrijwel van alle instrumentale markten thuis, als je ziet welke instrumenten bij hun show komen kijken. Denk aan gitaren, ukeleles, mondharmonica’s, een voettamboerijn en een zelfgemaakte kickdrum. Gestuurd door mond, handen en voeten. Whut! Hoewel een show van dit duo gegarandeerd één al ‘positive vibes’ is – en nog beter werkt voor je humeur dan een paar pakkies Prozac – schuilt er tegelijkertijd wel degelijk een boodschap achter hun vrolijke deuntjes.

Jack en zijn weerman hebben de afgelopen jaren 3 succesvolle EP’s uitgebracht, waarvan hun eerste wapenfeit hen ‘Serious Talent’ (3FM) titel bracht. Terwijl ze nog even meer dan 20 festival shows mee pakken, zitten de mannen ook weer in de studio voor het opnemen van hun 4e EP. Wij zijn benieuwd!

Rob Longstaff
Dat Rob Longstaff iets te vertellen heeft geloven wij meteen. Zo is hij per fiets, trein en boot van Berlijn naar Australië gereisd. Heeft een tour door India en Afrika gedaan waarbij hij alleen maar wees en ziekenhuizen bezocht en heeft hij met de benenwagen door drie continenten gereisd.
Nu komt de Nieuw-Zeelandse met zijn soul/pop liedjes naar het Paard, als support voor Jack and the Weatherman.