maandag 30 augustus

Paard van Stal Festival 2021 gaat door! 

Het is bijna niet te geloven in deze tijden, maar op zaterdag 4 september kan na een bewogen zomer dan toch echt het Paard van Stal! Dit festival is, naast een gigantisch lekker feestje, ook traditiegetrouw het startschot voor het nieuwe concertseizoen: dus haal dat Paard van Stal!

De juweeltjes die komen schitteren brengen een brede mix van indie, soul, electro en pop. Elk jaar kijken de programmeurs er naar uit om een verfrissende line-up samen te stellen. Een festival waar een keer niet de usual suspects geprogrammeerd moeten, maar een vrije keus uit de enorme bak aan talent die de wereld rijk is. Stuk voor stuk veelbelovende acts dus die misschien nu nog niet bij iedereen een belletje laten rinkelen, maar waarvan je gegarandeerd met heerlijke extatische kriebels naar huis gaat. Oftewel maak met Paard deze sprong in het diepe, van de hoogste duikplank zo het concertseizoen in.

Sinds 2016 is Paard van Stal hét festival waarmee het Haagse podium het concertseizoen aftrapt. Eerder stonden Lucas Hamming, Jeangu Macrooy, EUT en Mauskovic Dance Band op de buhne. Dit festival is ook onderdeel van het UIT Festival dat altijd het eerste weekend van september plaatsvindt.

De line-up in een notendop:

Toverberg • Grootse, dromerige en hypnotiserende songs a la Jesus and Mary Chain, Sparklehorse en Spacemen 3

Meetsysteem • NL-pop, 80s synths, soundscapes en experimentele elektronica

4B2M • Is niet een nieuwe designer drug maar brengt je wel even zo goed naar die hogere sferen, met leden van Go Back to the Zoo, De Staat en Jo Goes Hunting.

Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie •  Catchy NL elektro-pop duo met snoeiharde bas en keys

Kymara • Fluweel zachte neo-soul met harmonische melodieën

“Toverberg klinkt soms als The Beatles op hun meest experimentele momenten. Da’s geen klein compliment” Randy Timmers – OOR.

Voor het festival kunnen bezoekers per show een stoel + drankje reserveren. Een passe-partout is ook mogelijk, waarbij er voor alle shows een plek wordt gereserveerd, inclusief twee drankjes. Let op: toegang is met de QR-code uit de CoronaCheckApp. Tickets haal je hier: https://www.paard.nl/event/paard-van-stal-festival-2021/

Paard is de komende tijd open met vaste zitplaatsen en Coronatoegangsbewijs
Volgens de richtlijnen van de overheid mag Paard nu open met vaste zitplaatsen. Voor al het programma is er – naast een reguliere toegangsticket – een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. De QR-code moet ofwel in de CoronaCheckApp getoond worden of een print vanuit CoronaCheck.nl. Kijk   voor meer informatie over het Coronatoegangsbewijs. Let op: een los vaccinatie bewijs of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp. Voordeel hiervan is dat binnen dan wel de 1,5m regel losgelaten mag worden. Deze overheidsregeling loopt nu tot 20 september, dus kijk op de website voor de meest up-to-date informatie.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.