donderdag 28 september

PAARD CONCEPTS

Droom groot, groter en groots want PAARD Concepts is terug! Tijd om jouw legendarische idee voor een avond in PAARD te realiseren. PAARD geeft je de sleutels, de pinpas en samen maken we jouw feest tot iets onvergetelijks. Ben jij degene die altijd alles organiseert in je vriendengroep? En staat je mobiel nooit op stil? Dan zoeken wij jou!
Laat je creativiteit de vrije loop en organiseer jouw eigen droomfeest!

Het winnende concept:

  • brengt iets unieks naar het Haagse nachtleven
  • is ambitieus maar ook realistisch
  • spreekt een grote groep Hagenezen en Hagenaren aan

 

Hoe werkt het?

  • Er is een budget beschikbaar van €1.250,-
  • Het feest vindt plaats in de Kleine Zaal met een capaciteit van 325 mensen.
  • We organiseren samen met jou een nacht in december tussen 23:00 en 4:00
  • De drie tofste concepten worden uitgenodigd om te presenteren
  • De winnaar krijgt het feest van zijn/haar/hen dromen
  • Deelname is vanaf 18 jaar

Wat moet je doen?

Stuur ons je voorstel. Dit mag op papier, maar het kan ook een video zijn! Wees creatief en maak het visueel! Vertel ons hoe het feest eruit ziet en wie je doelgroep is. Hoe ga je deze mensen bereiken? Vergeet ook niet een kostenplaatje te maken, hoe verdeel je het budget onder artiesten, promotie en decor? Tot slot is het allerbelangrijkste natuurlijk je motivatie!

Stuur jouw conceptplan in vóór 22 oktober naar [email protected]  met als titel: conceptwedstrijd + ‘naam evenement’.

We zijn op zoek naar creatieve ideeën die iets toevoegen aan de Haagse nacht wat nu nog ontbreekt. Om je een idee te geven delen we hier twee concepten die eerder meededen met PAARD CONCEPTS: Molotov en Mama Africa.

MOLOTOV is ontstaan als een initiatief binnen de Dutch Bass Community in samenwerking met Paard toen de realisatie kwam dat er nog geen Russian Hardbass feesten worden gehouden in Nederland. We hopen hierbij de pionier te zijn en anderen te inspireren om meer Russian Hardbass feesten te organiseren. Na de eerste avond in de Kleine Zaal volgende een tweede. Met daarna drie Grote Zaal edities. Elke editie verkocht uit en werd een groot succes. Een mooi succesverhaal dus van een vernieuwend concept!

Ook het succesvolle MAMA AFRICA begon ooit bij PAARD CONCEPTS. Ja ja, kleine kinderen worden groot. In korte tijd verkochten de heren hun eerste editie in de Kleine Zaal uit. Inmiddels zijn we zes jaar verder en is Mama Africa niet weg te denken uit het Nederlandse uitgaansleven. Met elk weekend edities overal in Nederland, België en Duitsland is de avond de beste manier om Afrikaanse muziek te eren. Ook op festivals blijft het concept groeien; met stage hostings op Mysteryland, Lowlands en het Rotterdams Zomercarnaval.