vrijdag 11 oktober

Nominaties Haagse Popprijzen bekend

PATS BOEM! Daar gaat ‘ie weer. We kunnen weer massaal stemmen op de Haagse Popprijzen. Welk Haagse initiatief betekende volgens jou het meeste voor de stad dit jaar? Wie was de meestbelovende act van 2019 en gaat er naar huis met €1000 aan Music Support? Wie maakte de mooiste clip. En last but not least: wie krijg die Haagse Pop Prijs? Stemmen maarrrrr!

Popradar Music Support Award
De winnaar van de Popradar Music Support Award gaat naar huis met €1000,- aan ondersteuning via Popradar Music Support. Niko wist de prijs vorig jaar in de wacht te slepen. Dit jaar zijn de genomineerden Magic Moon, Goldband, Locks Vegas, Banana Savannah, Usainboyz, Ava Nova en The Mighty Breaks.

Beste Videoclip
Nieuw dit jaar is de categorie ‘Beste Videoclip’. De kanshebbers voor deze prijs zijn GIAN met ‘Only This Night’, Goldband met ‘Witte Was’, DI-RECT met ‘Be Strong’, Son Mieux met ‘Nothing’ en Niko met ‘Nine Out Of Ten’.

Beste Haagse Initiatief
De prijs voor het ‘Beste Haagse Initiatief’ is voor de organisatie, instelling of evenement dat het afgelopen jaar de meeste indruk maakte. De voorgaande jaren wisten PIP, Sniester & Jam de la Crème deze prijs op hun conto bij te schrijven. Dit jaar vinden we tussen de genomineerde The Womb Studio, Clubhopping, GUAP, Grauzone, De Zwarte Ruiter, Zeeheldenfestival en De Zolderkamersessies.

Stemmen kan tot en met 20 oktober. De Haagse Popprijzen worden uitgereikt tijdens De Haagse Popdag op 27 oktober in het Paard. Stemmen doe je hier.

GIAN met ‘Only This Night’

Goldband met ‘Witte Was’

DI-RECT met ‘Be Strong’

Son Mieux met ‘Nothing’

Niko met ‘Nine Out Of Ten’

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.