donderdag 29 oktober

Help Rachid, onze rots in de branding

Al ruim 10 jaar verwelkomt Rachid de bezoekers van PAARD. Een sympathieke beveiliger uit duizenden die van nature gastvrij, oprecht vriendelijk is en tevens kracht en rust uitstraalt; van een vriendelijk Welkom en welgemeend Tot Ziens, tot passend ingrijpen wanneer een situatie daarom vraagt.

In 2017 kreeg Rachid kanker, en na een stevige strijd werd hij genezen verklaard. Helaas is recentelijk de kanker teruggekeerd. Rachid volgt voor de behandeling een speciaal traject in Duitsland waarvan de medische kosten niet gedekt zijn. Evengoed is het hem gelukt om, met hulp uit zijn eigen netwerk, het hiervoor benodigde bedrag voor de behandeling te verzamelen. Dat is geweldig natuurlijk!

Hulp voor de toekomst
Rachid zal door zijn ziekte langere tijd niet kunnen werken, en dat komt voor de zelfstandig ondernemer hard aan. Omdat de toekomst onzeker is, wil PAARD met deze crowdfunding-actie een bedrag ophalen om Rachid, zijn vrouw en hun vier kinderen in deze moeilijke periode een financiële buffer te bieden zodat ze in ieder geval met één grote zorg minder naar de toekomst kunnen kijken.

Wij hopen dat veel mensen Rachid en zijn gezin een steuntje in de rug willen geven!

Je vindt de GoFundMe voor Rachid via deze link.

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.