donderdag 27 mei

Green Garden Festival officieel verplaatst naar 2022

Twee keer Green Garden in 2022! Green Garden Festival op het Malieveld en indoor variant: Green Garden by Night.

Na een jaar hopen en hunkeren moeten we jullie helaas slecht nieuws brengen: Green Garden Festival zal niet meer plaatsvinden in 2021. We hadden niets liever gewild dan eindelijk weer samenkomen, maar er zijn teveel onzekerheden om Green Garden komende augustus uit de grond te stampen. 

Met pijn in ons hart blijkt het niet haalbaar om jullie de groene oase te bieden die jullie verdienen. Green Garden Festival wordt daarom verplaatst naar 13 augustus 2022, zodat we genoeg tijd hebben om nieuwe zaadjes te planten en jullie hopelijk weer mogen te ontvangen op het mooiste perkje van de stad. 

Dat betekent natuurlijk niet dat jullie nu een heel jaar zonder groene dansjes zitten. Op 22 januari 2022 vindt er een indoor editie van Green Garden Festival plaats in PAARD, met het beste wat Vunzige DeuntjesMama AfricaPIP en PAARD te bieden hebben. Iedereen die ervoor kiest zijn ticket voor Green Garden Festival in 2022 te behouden, krijgt ook gratis entree voor deze indoor editie: Green Garden By Night.

 Alle kaartkopers ontvangen van ons een mailtje met alle informatie over de verplaatsing, de indoor editie en de opties omtrent het aanvragen van een refund voor hun ticket(s). 

We wensen jullie een hele fijne zomer, waarin er hopelijk weer steeds meer mogelijk wordt. Nog even wachten, maar Green Garden komt in 2022 dubbel zo hard terug!

Liefs, Green Garden

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.