ZWART LICHT [GEANNULEERD]

Authentieke hiphop van eigen bodem intelligente raps en een bonk energie.

vrijdag 28 september 2018 8365

***AFGELAST***
Beste fans van Zwart Licht,
Helaas heeft Zwart Licht hun show in Paard afgelast. Hieronder een verklaring van het management:

Tot onze grote spijt moeten we de geplande optredens voor komende maand van Zwart Licht afzeggen.

Er hebben zich recent namelijk enkele unieke kansen aangediend die er toe hebben geleid dat niet alle leden van Zwart Licht voor de voorgenomen tour beschikbaar zijn. We hopen in de toekomst dit goed te kunnen maken en de gecancelde shows in te kunnen halen. 

Vriendelijke groet,

Het management van Zwart Licht.
____

Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd bij het punt van aankoop. Mensen die een e-ticket hebben aangeschaft, krijgen van ons bericht over retournering. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Zwart Licht veroverde de Nederlandse hiphop op stormachtige wijze met hun debuutalbum ‘Bliksemschicht’.  Intelligent, een tikkeltje agressief en beats om je vingers bij af te likken. Daarna was het licht even gedoofd voor een break van zes jaar. Na wat solo-avonturen zijn Hayzee, Akwasi en Leeroy weer samen de studio ingedoken en hebben zojuist hun vierde studio-album ‘Bliksem’ gedropt: een plaat die de boel weer volledig in vuur & vlam zet en  goede recensies binnenhengelt.

hiphop
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De mannen van Zwart Licht zijn zeldzaam in de hiphopscene, die inmiddels flink is veranderd: zij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en maken muziek voor zichzelf, níet voor de massa. Onveranderd zijn de rauwe beats, energieke flows en levenslustige en soepele raps. Het zijn al deze dingen – plus hun uitstekende live reputatie – die hen ook graag geziene gast maken op festivals als Lowlands en waarom wij zo blij zijn met hun komst naar Paard. Dak eraf!

Noizboiz
Het uit Rotterdam afkomstige collectief NoizBoiz staat al jaren bekend om hun kenmerkende UK-sound, waarmee zij in Nederland pioniers zijn op het gebied van dubstep en grime. Producer Mucky, MC XL en hypeman Don de Baron hebben dankzij hun diverse releases een trouwe, omvangrijke fanbase weten op te bouwen in de underground scene

“ Stuk voor stuk nummers van hoge kwaliteit, dit maakt de terugkeer van Zwart Licht een groot feest. “

OOR