donderdag 29 oktober 2020

YORI

YORI (Yori Swart) staat bekend om haar warme en soulvolle stem. De geboren Alkmaarse heeft een eigen en unieke manier van gitaarspel. Met een mengelmoes aan stijlen, wordt haar muziek gevormd rond een zeldzame vingervlug spel.

Haar honger naar melodieën, teksten en alternatieve gitaarstemmingen heeft geresulteerd in een eigenzinnige maar soulvolle songwriting. Het talent van de zangeres is onder andere beloond met De Grote Prijs Van Nederland en het zijn van Serious Talent op NPO 3FM. Op 29 oktober staat Yori in de Grote Zaal.

Bluescountrypop
Koop tickets
  • € 17,50
  • € 17,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

YORI maakt in haar muziek gebruik van inspiraties uit verschillende werelden. Hierdoor is het gemakkelijk om te verdwijnen in haar muziek en te luisteren naar de prachtige verhalen. Luistermuziek die uit blijft dagen.

Vader Cees Swart leerde Yori gitaar spelen op haar tiende. Deze kunst is later geperfectioneerd tijdens een studie aan het conservatorium. Later stond de singer-songwriter onder andere op Lowlands, Noorderslag en Paaspop. Ook maakte Yori regelmatig haar opwachting bij De Wereld Draait Door. De verwachtingen zijn hoog.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

Yori is zo’n artiest in de buitencategorie die we ‘apart’ noemen. Ongrijpbaar, maar wel in het bezit van de sleutel naar het hart van de luisteraar.

Edgar Kruize