woensdag 27 januari 2021

YORI [Geannuleerd]

 Deze show hebben we helaas moeten annuleren vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopers ontvangen mail.

YORI (Yori Swart) staat bekend om haar warme en soulvolle stem. De geboren Alkmaarse heeft een eigen en unieke manier van gitaarspel. Met een mengelmoes aan stijlen, wordt haar muziek gevormd rond een zeldzame vingervlug spel.

Haar honger naar melodieën, teksten en alternatieve gitaarstemmingen heeft geresulteerd in een eigenzinnige maar soulvolle songwriting. Het talent van de zangeres is onder andere beloond met De Grote Prijs Van Nederland en het zijn van Serious Talent op NPO 3FM. Op 29 oktober staat Yori in de Grote Zaal.

Bluescountrypop
Archief
  • € 17,50
  • € 17,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

YORI maakt in haar muziek gebruik van inspiraties uit verschillende werelden. Hierdoor is het gemakkelijk om te verdwijnen in haar muziek en te luisteren naar de prachtige verhalen. Luistermuziek die uit blijft dagen.

Vader Cees Swart leerde Yori gitaar spelen op haar tiende. Deze kunst is later geperfectioneerd tijdens een studie aan het conservatorium. Later stond de singer-songwriter onder andere op Lowlands, Noorderslag en Paaspop. Ook maakte Yori regelmatig haar opwachting bij De Wereld Draait Door. De verwachtingen zijn hoog.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Yori is zo’n artiest in de buitencategorie die we ‘apart’ noemen. Ongrijpbaar, maar wel in het bezit van de sleutel naar het hart van de luisteraar.

Edgar Kruize