YORI

vrijdag 8 december 2023 2023

2023 wordt het jaar van Yori. Niet alleen gaat de zangeres op tour, maar in het nieuwe jaar verschijnt ook haar langverwachte nieuwe album dat in het teken staat van verandering. Yori’s drang naar vrijheid en het zoeken naar extremen klinkt door in haar songs, maar ook de heartbreak waarmee ze heeft gedeald en het keihard vallen en weer opstaan na avonturen die minder goed afliepen is een inspiratie.

Yori staat in 2023 voor meer durven, meer vertellen en meer geven. Niet gek dus dat haar sound van lief naar meer lef gaat en van akoestisch naar elektronisch is gegaan. Gooi daar een vleugje indie-pop, 80’s invloeden en catchy hooks overheen en je hebt Yori! Niet alleen op haar album, maar ook tijdens haar show in PAARD op vrijdag 8 december 2023.

Voor liefhebbers van Maan, Maxine indie nederpop
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:00
Nieuwsbrief

Naast dat Yori de afgelopen jaren songs schreef voor artiesten als Roxeanne Hazes, Bente, MEROL, Maan en Filous was ze op het podium te vinden als sidekick van Ilse DeLange bij haar vele optredens in binnen- en buitenland. In het verleden won Yori prijzen als de Grote Prijs van Nederland, de Amsterdamse Popprijs en de Sena Pop NL Award.

Support: Oliver Aron
Zanger-liedjesschrijver Oliver Aron staat op het punt de deuren van zijn pijnlijk getroffen hart te openen op zijn aankomende debuut-EP ‘DRAMA KING’. Pakkende piano en eigenzinnige melodieën, op smaak gebracht met gruizige geluiden, begeleiden de verhalen van een eenzame die worstelt met onbeantwoorde liefde. Met zijn bitterzoete harmonieën neemt Oliver Aron pijn en verandert het in kracht.