Y2K CYBER BALL

zondag 11 juni 2023 2023

Emerich Gorgeous Gucci haalt ballroom culture naar Den Haag! Keer terug naar de toekomst en loop in jouw categorie alsof het 1999 is! Dit is een nacht vol magie, een overdaad aan nostalgie en futuristische chaos voor het aftellen van de Millennium Midnight van de eeuw! Het is het einde van de wereld zoals wij die kennen.

De Ballroom-scene is een underground veilige ruimte en subcultuur gecreëerd door Afro-Amerikaanse en Latinx transvrouwen. Deze ruimte is ontstaan in de jaren 70 in New York City. Ballroom kan worden gezien als een optocht voor de LGBTQ+-gemeenschap dankzij haar veelheid aan categorieën waaraan mensen van de gemeenschap kunnen deelnemen.

Deze bal staat open voor iedereen om te lopen, maar als je nog niet eerder hebt gelopen, zorg er dan voor dat je eerst onderzoek doet naar je category en de culture.

Ballroom LGBTQ+ 18+
archief
  • Grote Zaal
  • 13:30
  • 15:00
Nieuwsbrief

BALLROOM ACRONYMS

BQ – Butch Queen
FF – Female Figure
OTA – Open to all
RWT – Realness with a Twist
VF – Vogue Femme
FQ – Femme Queen
NB – Non binary

COMMUNITY & ACCESSIBILITY
Dit is een plek waar iedereen zich welkom kan voelen. Racisme, seksisme, bekwaamheid, leeftijdsdiscriminatie, homofobie, transfobie of enige andere vorm van discriminatie wordt niet getolereerd. Alle toiletten zijn genderinclusief. Het staat iedereen vrij om het toilet te gebruiken dat het beste past bij hun genderidentiteit of -expressie.

CONSENT POLICY
Gedraag je met schoonheid, verbind je met intentie. We zijn geobsedeerd door consent. VRAAG altijd voordat u iemand aanraakt op onze evenementen. Als iemand je grenzen overschrijdt of je lastigvalt, spreek dan met het personeel of de beveiliging. We hebben een zero tolerance voor intimidatie. Als je iets voelt, laat het ons weten.