woensdag 2 november 2022

XAVIER RUDD

Met Xavier Rudd halen we de zomer in huis! Zijn grote doorbraak kwam met het nummer  ‘Follow the Sun’ . Inmiddels zijn we tien albums verder en is het overduidelijk dat zijn roots ‘down under’ liggen. De fijne, zonnige en onbezorgde sound van zijn muziek is een stralende mix van roots, reggae, wereld en folkmuziek. Een veelzijdige artiest en dat de zon gaat schijnen wanneer deze man op de bühne klimt, dat is zeker. Op 2 november 2022 staat Xavier Rudd bij ons in PAARD.

acousticfolkguitarworld music
Koop tickets
  • € 39,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De wind waait hard door Xavier Rudd’s tiende album. Het is een terugkerend beeld dat spreekt van wijd open ruimte en de ontzagwekkende natuurlijke elementen die het vormen: een kracht die veel groter is dan wij, maar de onze om te benutten als we de tijd nemen om te leren, na te denken en te respecteren
zijn wegen.

“Het raakte me vorig jaar toen ik begon te schrijven Stoney Creek”, zegt de Australische zanger over de eerste, opwindende single van het album: een rollende akoestische balsem van een nummer dat zijn toevlucht vindt in de
eenvoudige zegeningen van rust, gezelschap en bezich uitstrekken in een gek geworden wereld.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.