WOORDEN WORDEN ZINNEN: WORKSHOP AJA MONET (VS)

donderdag 14 november 2019 2019

Brooklyn poëet Aja Monet komt terug naar Nederland om ons te verrassen met haar prachtige dichtkunst tijdens een workshop voorafgaand Woorden Worden Zinnen op donderdag 14 november in PAARD.

Deze Engelstalige workshop is een verkenning van de kracht van metafoor en vergelijking in ons dagelijks leven en hoe taal onze wereld vormt en regelt, evenals ons vermogen om een nieuwe wereld voor te stellen. Doe mee met Aja Monet voor een intieme en holistische poëzie workshop waar we nieuw werk zullen creëren en waar we met elkaar zullen delen wat we ontdekken. Je hoeft geen poëzie  te schrijven om dichter te zijn, maar alle dichters zien de kracht van poëzie in het dagelijks leven. Laten we de menselijke zoektocht naar betekenis vieren en de kracht van onze innerlijke stem aanmoedigen.

Met een ticket voor Aja Monet heb je ook gratis toegang tot Woorden Worden Zinnen, aansluitend op de workshop.

poëzie woordkunst workshop
archief
  • Kleine Zaal
  • 17:00
  • 17:00
Nieuwsbrief

Aja Monet is nog altijd de jongste persoon die ooit de legendarische Nuyorican Poet’s Cafe Grand Slam titel in de wacht sleepte. Ook was ze gastspreker tijdens de Women’s March in Washington DC, waar ze het titelgedicht My Mother Was A Freedom Fighter voordroeg uit haar gelijknamige nieuwe boek. Aja staat bekend om haar krachtige stem en woorden die je diep raken. Haar gedichten snijden onderwerpen als racisme, seksisme, pijn en verdriet aan, maar ook liefde, moederschap, spiritualiteit en Black joy.