donderdag 3 mei 2018 8364

Woorden Worden Zinnen

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd naar:
Derek Otte
Neusa Gomes
Lounar (loulou)
Sunny Loon
Peter Spreekt
Tabulae Rasae
Chanty Louis
Barguijs

Host: Elten Kiene / DJ: DAGGER DX
+ Versjes van Quin Kempees om mee naar huis te nemen 🙂

Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

‘Woorden Worden Zinnen’ is hét laagdrempelige platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wesley Loos & Elten Kiene en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. Met beers & bites in de hand kun je genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities op unieke locaties in een feel good setting.

Derek Otte
Liefde die niet lukken wil en het reilen en zeilen van de grote stad, vormen belangrijke thema’s in het werk van Derek Otte. Waarbij scherpte, openhartigheid en humor elkaar in een rap tempo afwisselen.

Neusa Gomes
Neusa haar stem kun je misschien wel herkennen als voice-over voor Radar en Rotterdam International, Open Rotterdam of Stem Zónder Gezicht. Ze schrijft met hart op de hand en is een droom om te horen.

Lounar (loulou)
Kenmerkend aan Lounar is haar ritmische jazzy gitaarspel in combinatie met beat-box en haar soulvolle stem.

Sunny Loon
Sunny mixt zang en poëzie met elkaar en varieert van grappige late-night chat conversaties tot aan haar liefde voor hiphop en jazz.

Peter Spreekt
Peter spreekt over de waarheid zoals hij hem ziet. Of hem denkt te zien. Met zijn woordspelingen neemt hij je mee op een reis die de betekenis van woorden opnieuw definieert. 

Tabulae Rasae
Tabulae Rasae is het muzikale duo Yoesra & Valery Levant die de samensmelting leveren tussen zang en poëzie onder begeleiding van djembe en gitaar.

Barguijs
Ivan Words & Tyler Koudijzer aka Takkie vormen samen het spoken word duo Barguijs.