WOORDEN WORDEN ZINNEN

donderdag 1 november 2018 2018

‘Woorden Worden Zinnen’ is hét laagdrempelige platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wesley Loos & Elten Kiene en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. Met beers & bites in de hand kun je genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities op unieke locaties in een feel good setting in de Randstad.

 

 

cabaret poëzie We are public
archief
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

Line-up:

Kay Slice is een artiest die door middel van muziek en spoken word zijn verhalen deelt. Wie schrijft die blijft en Kay schrijft en slicet. Snijdend door beats en papier, kenmerkend door zijn scherpe teksten en strakke flows. Met de pen legt hij momenten vast om wat los te maken.

Mariana Hirschfeld Mariana is sinds 3 jaar bezig als woordkunstenaar.  Ondertussen heeft ze de afgelopen jaren mogen optreden voor Theater Rotterdam, De Doelen, Het Tropenmuseum, ING, De Rabobank, Amnesty International, Poetry International, North Sea Round Town, Het Philharmonisch Orkest en FunX.

De tweekoppige band Out Of Skin wil het hele spectrum van het menselijke zijn een stem geven. Ze spelen daarom letterlijk en figuurlijk met de theatrale ruimte. Harp, gitaar en veelzijdige zang. Klinkt als: Tamino en Radiohead.

Jos Rouw is niet laag bij de grond maar wel down-to-earth. Hij groeide op in Zeeuws-Vlaanderen, studeerde Tekst & Communicatie in Tilburg en werkt nu als copywriter en communicatieadviseur. Hij schreef verhalen voor verschillende literaire tijdschriften en is co-auteur van de reisverhalenbundel ‘Terviseks’ (Ests voor ‘proost’), uitgeroepen tot Meest Originele Boek bij de Zeeuwse Boekenprijs 2016.

Sophie Laurence ‘Je kan haar herkennen aan haar rode lokken of sixties jurkjes. Gewapend met haar woorden kun je niet om haar heen. Haar teksten zijn vaker wel dan niet feministisch tegenwoordig, maar van een zoetsappig liefdesgedicht is ze ook niet mis. Waar zal ze je vanavond mee verrassen?’

Voor een masterstudent filosofie is Max Imus altijd vrij oppervlakkig gebleven. Beredeneerd oppervlakkig, natuurlijk. Zijn sinds kind bijgehouden dagboeken – waar hij wekelijks in schrijft, dus eigenlijk weekboeken – staan sinds jaar en week vol met wijsneuzerij en absurdisme.

Eleven is een songwriter en dichter die graag intuïtief met woorden en klanken speelt. Eleven heeft haar eigen nagel bedrijf, Nailsateleven. Creativiteit heeft ze in overvloed en dit is duidelijk terug te zien in al haar werk. Met haar liefde voor woordkunst en zang hoopt ze mensen te inspireren en een kijkje te geven in haar Eleven World waar liefde heerst en zelfkennis en reflecties veel besproken thema’s zijn.

Quin Kempees (Kunst expo + Live versjes op maat). Quin (1984) is een schrijfster van voornamelijk versjes en maakster van illustraties. Op haar blog lees je met haar mee. Haar versjes zijn snapshots van momenten die ze de moeite waard vindt om vast te leggen.

JNM (host)
It’ s Bleu, It’s Green, No way it’s Purple… It’s that colourful Rainbow of hair by the name of JNM. Jennifer Muntslag is een geboren performer die van kleins af aan al door heeft dat ze zich thuis voelt in de “spotlight”. De in 1983 geboren “Summer Child”, ook wel bekend als JNM (The Naked Mc), is een graag geziene host/MC op evenementen. Ze schrijft, rapt, acteert en presenteert.

De Rotterdamse DAGGER DX staat bekend om zijn veelzijdige smaak en sets die verhalen vertellen. Als producer, dj en onderdeel van het collectief Los Bangeles beweegt hij zich in de beats- en bass-scene. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn ep, die dit jaar verschijnt. Deze resident van Biergarten Rotterdam en Woorden Worden Zinnen is nu te zien (en te horen) bij All Eyes On!