donderdag 1 februari 2018

Woorden Worden Zinnen

‘Woorden Worden Zinnen’ is hét laagdrempelige platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wesley Loos & Elten Kiene en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. Met beers & bites in de hand kun je genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities op unieke locaties in een feel good setting.

Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Er zijn al vele succesvolle edities in o.a. het Dolhuis in Dordrecht, het Tolhuistuin in Amsterdam en de BIRD in Rotterdam geweest met (inter)nationaal bekende sprekers zoals Anthony Joseph, Liza Garza, Typhoon, Howard  Komproe, Unorthadox, Rico (OpgeZwolle) en vele anderen.

Line-up
Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd naar:
Manu van Kersbergen / Anne-Fleur van der Heiden / Miena’s Mind / Nguyễn Nam Chi / Gershwin Bonevacia / D.Chesron / Whitney Muanza, Versjes van Quin Kempees om mee naar huis te nemen én een expo van Miki. Black (Marieke Ploegers Miki)
Host: Elten Kiene / DJ: Mr. Winter

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur