donderdag 7 maart 2019

WOORDEN WORDEN ZINNEN

Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.

Geniet in Paard van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities met beer & bites in een feelgood setting tijdens deze nieuwe editie van Woorden Worden Zinnen! Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd.

 

performance artpoëziespoken word
Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

WOORDEN WORDEN ZINNEN #56
Deze avond performances van onder meer: 
Sharrif Simmons (VS)
Lies Jo Vandenhende (BE)
Rachel Rumai
Ischa Den Blanken
Maxime Garcia Diaz / Houda Noussi
Luckie Delacroix

En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, je favo host JNM The Naked MC en de lekkerste plaatjes van DJ Winter.

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd...

– Woorden Worden Zinnen (2019)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur