WOORDEN WORDEN ZINNEN – WINTERNACHTEN EDITIE

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd...

donderdag 17 januari 2019 8367

Geniet in Paard van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feelgood setting tijdens deze speciale Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen.

Verwacht in de line-up onder meer verhalenverteller en rapper Akwasi, schrijver en columnist Elfie Tromp, schrijver en singer-songwriter Aafke Romeijn, actrice Roos Dickmann (o.a. Soof), rapper, radio host en schrijver HemelBesem uit Zuid-Afrika en zangeres Roza Lozica (o.a. The Voice of Holland). En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, je favo host JNM The Naked MC en de lekkerste plaatjes van DJ Winter.

poëzie spoken word theater
archief
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

WOORDEN WORDEN ZINNEN
Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.

WINTERNACHTEN FESTIVAL
Writers Unlimited Winternachten Festival Den Haag geeft het woord aan schrijvers en dichters over brandende kwesties van nu. Van 17 tot en met 20 januari 2019 presenteert het internationale literatuurfestival gesprekken, proza, poëzie, spoken word en films op twaalf Haagse podia. Ruim 80 binnen- en buitenlandse auteurs komen naar Den Haag. De 24e festivaleditie staat onder het motto Who Wants to Live Forever? in het teken van onze toekomst.

Zie voor het complete festivalprogramma en kaartverkoop www.writersunlimited.nl.

“ Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd... “

– WWZ