zondag 11 juni 2017

Will And The People – Unplugged

Pat Smith

Geen Will and the People, geen zomer. Althans, dat vinden wij. Ze zien eruit als een heerlijk zooitje ongeregeld, gaven zichzelf de missie de pogo terug te brengen en waren de afgelopen jaren de hoogtepunten van festivals als Lowlands, Glastonbury, London Calling en Pinkpop.

Archief
  • € 16,00
  • € 14,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De Engelse band scoorde een Megahit op 3FM met het aanstekelijke ‘Lion In The Morning Sun’ en zijn sindsdien niet meer gestopt met het overbrengen van hun zon-zee-strandmuziek, geïnspireerd door grootheden als The Police, Bob Marley en Madness. deze Britse skapop- en reggaeband verovert je hart waar je bijstaat. Maar dit keer misschien niet zoals je gewend bent, want vanavond gaan Will And The People Unplugged.

Oftewel, geheel akoestisch.

Pat Smith
Pat Smith zit, zoals het een echte artiest betaamt, nooit stil. Met de pop-reggae formatie Splendid speelde hij al eerder op festivals als Lowlands, Parkpop, en Sziget maar ook solo heeft Pat al aardig wat muzikale kilometers gemaakt. Na een succesvolle eerste EP en tour, een eigen bomvolle avond met het Residentie Orkest in Paard en een knallend optreden op Live on the Beach als support voor Golden Earring kondigde de Haagse Held onlangs aan klaar te zijn met opnames voor weer een nieuwe EP.  Wellicht krijgen we hier vanavond al een klein voorproefje van?