woensdag 14 september 2022

WILL AND THE PEOPLE [UITVERKOCHT]

In 2012 scoorde Will And The People de ultieme zomerhit met ‘Lion In The Morning Sun’. Een zegetocht volgde die langs Lowlands, Pinkpop, Bevrijdingsfestival en zo’n beetje elk poppodium in Nederland ging. Een speciale band met Den Haag bleef de groep echter altijd houden, zanger Will Rendle heeft niet voor niets in ons mooie Haags: “Spreke is zilvâh, zwège is gâhd.” op zijn borst laten tattoeëren.

popReggaeska
Archief
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Na drie albums en wat losse singles brak er rond 2016 voor de band een nieuwe periode aan. De band besloot een pauze in te lassen en even niet bezig te zijn met het maken van muziek. Tijdens deze sabbatical deden de bandleden juist allerhande baantjes (zo was Will een tijdje smid) en werd het plezier in het spelen weer gevonden.  Nu is er een nieuw album onderweg en lijken er weer goede tijden aan te breken voor de Britten.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

 

Vrolijke festival popmuziek verweven met ska, funk en reggae. Toegankelijk voor iedereen en dansbaar voor zowel het zweverige hippie-meisje als de stoere motorrijder.

3voor12