donderdag 14 mei 2020

WILL AND THE PEOPLE

In 2012 scoorde Will And The People de ultieme zomerhit met ‘Lion In The Morning Sun’. Een zegetocht volgde die langs Lowlands, Pinkpop, Bevrijdingsfestival en zo’n beetje elk poppodium in Nederland ging. Een speciale band met Den Haag bleef de groep echter altijd houden, zanger Will Rendle heeft niet voor niets in ons mooie Haags: “Spreke is zilvâh, zwège is gâhd.” op zijn borst laten tattoeëren. Nu komt de Engelse band op 14 mei terug naar Den Haag en naar PAARD voor een show in de Kleine Zaal.

popReggaeska
Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na drie albums en wat losse singles brak er rond 2016 voor de band een nieuwe periode aan. De band besloot een pauze in te lassen en even niet bezig te zijn met het maken van muziek. Tijdens deze sabbatical deden de bandleden juist allerhande baantjes (zo was Will een tijdje smid) en werd het plezier in het spelen weer gevonden.  Nu is er een nieuw album onderweg en lijken er weer goede tijden aan te breken voor de Britten.

Vrolijke festival popmuziek verweven met ska, funk en reggae. Toegankelijk voor iedereen en dansbaar voor zowel het zweverige hippie-meisje als de stoere motorrijder.

3voor12