dinsdag 15 februari 2022

WILL AND THE PEOPLE

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

In 2012 scoorde Will And The People de ultieme zomerhit met ‘Lion In The Morning Sun’. Een zegetocht volgde die langs Lowlands, Pinkpop, Bevrijdingsfestival en zo’n beetje elk poppodium in Nederland ging. Een speciale band met Den Haag bleef de groep echter altijd houden, zanger Will Rendle heeft niet voor niets in ons mooie Haags: “Spreke is zilvâh, zwège is gâhd.” op zijn borst laten tattoeëren.

popReggaeska
Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na drie albums en wat losse singles brak er rond 2016 voor de band een nieuwe periode aan. De band besloot een pauze in te lassen en even niet bezig te zijn met het maken van muziek. Tijdens deze sabbatical deden de bandleden juist allerhande baantjes (zo was Will een tijdje smid) en werd het plezier in het spelen weer gevonden.  Nu is er een nieuw album onderweg en lijken er weer goede tijden aan te breken voor de Britten.

 

Vrolijke festival popmuziek verweven met ska, funk en reggae. Toegankelijk voor iedereen en dansbaar voor zowel het zweverige hippie-meisje als de stoere motorrijder.

3voor12