zaterdag 26 januari 2019

VUNZIGE DEUNTJES

Agga wus good?! Het eerste feestje van Vunzige Deuntjes in 2019 wordt een regelrechte klapper. Ze hebben voor de kick-off niemand minder dan de mannen van Broederliefde uitgenodigd! Dan kan er gegarandeerd worden dat heel de tent wordt afgebroken! Wellicht op voorhand nu al de vunzigste editie van het jaar!!

Dancehiphoprnburban18+
Archief
  • Geluksvogel: Sold out | Vroege Vogel: 12,97 | Regular 15,97
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

🔥 BROEDERLIEFDE 🔥

Broederliefde is de huidige #1 van Nederland. De groep ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. De achterban is gigantisch, maar het maakt Jerr, Emms, Sjaf en Mella niet gek. Ze stonden in DWDD, speelden dit jaar op Pinkpop, Lowlands en Solar en blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits. Live staat Broederliefde bekend als een geoliede feestmachine en zijn ze een van de betere live acts die elke zaal, festival en club omtovert in een grote feestende massa. Zo ook het Paard op 26 januari.

🎵 MUSIC FACTS 🎵
Broederliefde heeft tot op heden 3 EP’s uitgebracht bij Top Notch: Gevoelig Feestje, Hard Work Pays Off I en het recordbrekende 2e deel genaamd “Hard Work Pays Off II”. Met het platina album Hard Work Pays Off 2 stonden de mannen 14 weken op #1 in de GfK Album top 100. Daarmee ging een dertien jaar oud record van Frans Bauer uit de boeken. Alledrie de EP’s staan al maandenlang in de Album top 100. En met ruim 175 miljoen streams alleen al op Spotify, verbreken ze elk record en werden ze in 2016 uitgeroepen tot meest gestreamde artiest van Nederland.

Alle hits van Broederliefde hebben inmiddels minimaal platina status bereikt, waaronder ‘Ik Was Al Binnen ft. Frenna’, ‘Mi No Lob’, ‘Alaka ft. SBMG & Kalibwoy’, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me ft. Jan Smit’. Ook heeft Broederliefde diverse awards gewonnen: Edison Award 2016 voor ‘Beste Album’, MTV Award 2016 ‘Best Dutch Act’ & in totaal 6 FunX Awards.

Waar wil jij heen? Waar dan?

– Broederliefde