vrijdag 13 oktober 2017

Vopli Vidopliassova

Legendarische Oekraiense rockband “Vopli Vidopliassova” «VV» komt voor het eerst naar Nederland!

Deze band geniet al jaren een cultstatus in Oekraïne. In 2016 vierde ze hun 30-jarige bestaan door voor duizenden mensen te spelen tijdens tientallen stadionconcerten. De band combineert op succesvolle wijze punk-rock, rock&roll en ethno-rock met jazz-invloeden en solo’s van ethnische muzieksinstrumenten. Kortom, het beloofd een onvergetelijke avond te worden!

Er zijn ook VIP tickets beschikbaar:
– place at the balcony (better view)
– more space and a possibility to use chairs
– 1 drink & snack
– access to a separate bar

Archief
  • € 45,00
  • € 60,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Dit is de band die Oekraïense rock&roll en Oekraïense ethno-rock heeft ontwikkeld. De band die de Sovietunie rock&roll in het Oekraïens heeft laten zingen.

«VV» bestaat uit:
Oleh Skrypka (zang, accordeon, trompet, gitaar), Eugen Rohachevsky (gitaar, backing vocals), Serhii Sakhno (drums, backing vocals) en Mykola Usaty (basgitaar).

De muziek brengt je in de sfeer van informele feesten, underground concerten, drive en romantiek. Dit wordt uitermate professioneel en artistiek met electronische en orkestrale klanken gecombineerd, waardoor zelfs oude nummers heel modern klinken. Zoals de voorman van de band Oleh Skrypka zegt: “Dit is een zoektocht naar de ideale muzikale vorm.” «VV» blijft nog steeds het ongeëvenaarde boegbeeld van de Oost-Europese ethno-rock. Het is een kracht die explodeert en alles meesleept en de luisteraars verovert met hun eerlijkheid en openheid. Er zit niks kunstmatigs aan. Alleen echte muziek. Echte woorden. Echte  gevoelens.

 

Op 13 oktober staat in Den Haag een explosieve muzikale show van de  populairste Oekraïense rockband VV op jullie te wachten.

Georganiseerd door de Stichting «Oekraïners in Nederland», met de ondersteuning van de Ambassade van Oekraïne in Nederland.
De hoofdsponsor is Ukraine International Airlines.

Voor meer tickets info kijk op http://vv.ukrainians.nl