zaterdag 23 februari 2019

VOLTAGE

THE 2 YEAR ANNIVERSARY BY DJ CHUCKIE

Haal die slingers en feestmutsen maar tevoorschijn, want Voltage viert haar tweede verjaardag op zaterdag 23 februari in Paard! And you better believe us want het tweejarig bestaan zal niet onopgemerkt blijven. Het ‘bubbling carbbean minded’ concept dat een tikkeltje ondeugend en een vleugje sexy is maar toch net over het randje gaat, zal het publiek weer op de lekkerste en beste old -en newskool bubbling, Caraïbische, dancehall en reggaeton tunes trakteren. Stil staan is geen optie, spierpijn (de dag erop) is gegarandeerd.

P.S cadeautjes zijn niet verplicht, jouw aanwezigheid samen met je partycrew wordt gewaardeerd.

DanceEclectischEDMhousernb21+
Archief
  • Early Bird: 7,50 | Fase 1: 10 | Fase 2: 12,50 | Fase 3: 15
  • Grote Zaal
  • 23:30
  • 23:30

*incl € 2,50 servicekosten

De Early Bird ticketverkoop gaat op dinsdag 20 november om 12.00 van start. Zorg dat je er vroeg bij bent, want de voorgaande keren waren deze binnen no-time uitverkocht!

THIS IS THE WAY WE CRASH THE PARTY!!

– DJ Chuckie

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur