UIT HET GAREEL

Betaalbare Haagse kunst - KERST EDITIE

zondag 18 december 2022 8377

TICKETS DE GEHELE DAG OOK AAN DE DEUR VERKRIJGBAAR! // DOORSALE IS OPEN WHOLE DAY

Betaalbare Haagse kunst te koop!

Kom naar de Uit Het Gareel Art Market – KERST Editie
De mooiste cadeaus zijn kunstwerken of prints van een lokale kunstenaar. Verras je vrienden, familieleden en geliefde(n) met een nieuw werk voor in huis!

De foyer en loading dock worden omgetoverd door Kerstige kunstmarkt. Beleef de Haagse poptempel zoals je nog nooit eerder zag.
Waar normaal gesproken de touringbus van grootse bands en artiesten wordt uitgeladen door roadies, is nu betaalbare kunst gemaakt door jonge lokale kunstenaars verkrijgbaar.
Dit alles in een ongedwongen setting. Er is een spannend muzikaal programma met dj’s samengesteld. Dus kom gezellig buurten onder het genot van een lekker bakkie of koud pilsje. En wie weet scoor jij een werk van de volgende Haagse Picasso!

 

archief
  • €5,00 *
  • Foyer
  • 11:00
  • 11:00
Nieuwsbrief

➣ ART
Jessie Hoefnagel – Anastasia Prokofieva – Glitterstudio – Wegdeck  – Rosaline van der Horst – Manouk van Eesteren en meer!

➣ MUSIC
De muziek wordt gehost door Disco in Paradise.
Line-up: Disco Devil – Gijs Westerduin – Marco – Reggy – Robin – Sturmkind – Zhouling

➣ PRAKTISCH
Verspreid over de foyer en loadingdock zijn er ruim 20 stands met kunstwerken zoals verschillende soorten prints, grote en kleine unieke werken, t-shirts, totebags en meer.
De prijzen variëren vanaf € 1,- tot maximaal € 250,- en worden betaald met cash of Tikkie. De markt is open van 11:00u tot 19:00u.
Tip: neem een eigen tasje mee.

➣ TICKETS
Entree is 5 euro. Er zijn 250 tickets in de voorverkoop verkrijgbaar voor de echte enthousiastelingen. Deze zijn de gehele dag geldig, dus geen specifiek tijdslot en geven voorrang in de rij. Verkrijgbaar via www.paard.nl
Er zijn ook ruim voldoende kaartjes aan de deur beschikbaar, maar dan sta je wellicht iets langer te wachten.

➣ BLIJF UP-TO-DATE
Check Instagram @uithetgareel en mis niks over het programma, alle artiesten en hun werk! Nieuwsgierig? Kijk dan op www.uithetgareel.nl

➣ BLIJF UP-TO-DATE

“ Betaalbare Haagse kunst te koop! ♥ “

Uit Het Gareel