zaterdag 30 oktober 2021

TRIJNTJE OOSTERHUIS

Joni Jules

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 30 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Trijntje Oosterhuis gaat terug naar hoe het allemaal begon met een nieuwe clubtour! De tour staat volledig in het teken van haar muzikale roots opzoeken en het gevoel van vroeger terugbrengen: met een band op het podium popnummers zingen. “Ik wil het intiem houden. Ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dichtbij mij” Op 30 oktober 2021 doet ze dat in PAARD.

Support: Joni Jules
Joni Jules (2000) is een Rotterdamse singer-songwriter met Jamaicaans, Antilliaanse en Nederlandse roots, die niet in één specifiek genre te omlijsten valt. Ze begeleid zichzelf op gitaar, is multi-instrumentalist en schrijft Nederlands- en Engelstalige nummers.

popSoul
Koop tickets
  • € 24,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Voor haar nieuwe Nederlandstalige album Dit Is Voor Mij schreef Trijntje met muzikanten als Alain Clark, Diggy Dex en Vieze Fur en niemand minder dan Jett Rebel produceerde het album. Een bijzondere mix van oud en jong talent die allemaal dezelfde passie voor muziek delen.

Trijntje begon haar muziekcarrière begin jaren 90 toen ze samen met haar broer Total Touch oprichtte. In 1994 tourt ze met Candy Dulfer de wereld over en twee jaar later wordt de eerste single van haar band opgepikt door de radio. Haar doorbraak kwam nadat de zangeres de Amsterdam Arena opent met de hymne De Zee. In de jaren daarna heeft Trijntje zich ontpopt als één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Popnummers met Total Touch, een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder, ze zingt het allemaal zonder moeite. Vanaf 2001 gaat ze verder als soloartiest en werkt ze samen met artiesten als Lionel Richie, Anouk en maakte jarenlang deel uit van de Ladies of Soul.

Inmiddels zit Trijntje al ruim vijfentwintig jaar in het vak en heeft ze Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival, deed ze mee aan de Beste Zangers en is ze jarenlang zangcoach geweest in The Voice of Holland.

 

Haar songs zijn inmiddels decennia oud, maar zoals Oosterhuis ze zong, met een verbijsterende vocale perfectie en intensiteit, klonken ze fonkelnieuw.

Trouw