donderdag 5 december 2019

TRANCE

TRANCE wordt samen met Accept en Scorpions,  gezien als een van de pioniers voor de Duitse heavy metal scene van de jaren zeventig. Na hun verleden vol met obstakels, was de band eindelijk ready om hun comeback album op te nemen. De plaat ‘Loser Strikes Back’ was een groot succes en leiden tot een Europa tour met o.a U.D.O en Anvil. TRANCE is eindelijk terug waar ze thuishoren en te zien op festivals zoals Headbangers Open Air en Metal Assault Festival en op 5 december bij Paard.

heavy metalmetal
Koop tickets
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Na een stop van 16 jaar is TRANCE in 2011 herboren: met originele medeoprichters Markus Berger op gitaar en Thomas Klein op bas. Zoals de meeste bands, begon TRANCE ooit als een lokale band. Na jaren zelf demos en singles uitgebracht te hebben, kregen ze een Rockport Records platendeal en namen ze hun eerste album ‘Break Out’ op. Vanaf dat moment ging het als een trein voor de band. Ze scoorde festival na festival en werden nummer drie grootste heavy metal band in Duitsland.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur