Erik Mesie
vrijdag 18 januari 2019

TOONTJE LAGER [Uitverkocht]


Toontje Lager
, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

80sNederlands
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor de generatie van nu, die verder willen kijken dan de alleen de hedendaagse muziek. Een avond waarbij je naast het welbekende repertoire ook de verhalen achter de liedjes. Erik weet als geen ander deze verhalen op te rakelen met zijn innemende persoonlijkheid en humoristische vertelwijze.

"Stiekem gedanst, Net als in de film, Zoveel te doen, wie de titels hoort, is terug in de jaren 80. Toontje Lager. De band van frontman Erik Mesie gaf in 1985 het laatste concert. Maar ze zijn terug!"

AD