Erik Mesie
vrijdag 18 januari 2019

TOONTJE LAGER [Uitverkocht]


Toontje Lager
, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

80sNederlands
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor de generatie van nu, die verder willen kijken dan de alleen de hedendaagse muziek. Een avond waarbij je naast het welbekende repertoire ook de verhalen achter de liedjes. Erik weet als geen ander deze verhalen op te rakelen met zijn innemende persoonlijkheid en humoristische vertelwijze.

"Stiekem gedanst, Net als in de film, Zoveel te doen, wie de titels hoort, is terug in de jaren 80. Toontje Lager. De band van frontman Erik Mesie gaf in 1985 het laatste concert. Maar ze zijn terug!"

AD

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur