Fotograaf: Esmée de Vette
zaterdag 18 september 2021

TOMMY BROWN

Louise de Zeeuw

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Tommy Brown is het liefdes kind van snoeiharde rock ‘n roll en het gouden hartje van meeslepende love ballads.  Afgelopen zomer heeft hij als een stroomtrein singles uitgebracht en dat smaakt absoluut naar meer. Van begin tot einde trekt Tommy de aandacht met zijn repertoire aan catchy en groovy songs. In september komt hij PAARD op stelten zetten.

Archief
  • € 3,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Tommy is geen onbekende in de muziekscene. Als frontman van zijn rockband ‘Speakeasy’ en muziek collectief ‘Grabbelton’ bewijst Tommy dat hij van alle markten thuis is. In 2018 won de band al het Haagse Talent Event en sindsdien hebben ze geen moment stil gestaan.

Voorprogramma Louise de Zeeuw
Ze is amper 18 jaar oud maar de Haagse Louise laat van zich afbijten. Op haar 15e was ze al finalist van Talent Event en won zij de voorrondes in de categorie singer-songwriter. Met haar zachte poppy nummers en melodieuze gitaar partijen weet de zangeres je te ontroeren.  Een talent om in de gaten te houden!

“De meest recente Haagse belichaming van Sex, Drugs en Rock 'n Roll doet zijn imago weer eer aan met een lekker dansbaar rocknummer.”

3 voor 12 Den Haag