maandag 8 april 2019

TIM AKKERMAN

Na een uitverkochte show in Paard is het geen rare zet van Tim Akkerman om hier terug te keren voor zijn album release party voor fans en pers.

Stilzitten? Daar doet Akkerman zeker niet aan!
americanafolksinger-songwriter
Archief
  • € 12,50
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Na zijn eerste debuut album ‘ANNO’ (2011) heeft deze Haagse zanger niet stil gezeten. Met twee studioalbums (‘ANNO’  en ‘The Journey’) op zak toert hij met band door diverse clubs, theaters en festivals. In 2018 brengt hij een ode aan zijn grote boegbeeld ‘Bruce Springsteen’ in diverse (uitverkochte) clubs.
Een lichte (positieve) folksound overgoten met liefde. Zo kennen we de muziek van Tim als geen ander, maar wat kunnen wij verwachten van zijn nieuwe album? Daarom wil jij de release party van zijn nieuwste album zeker niet missen.
Let op, er zijn limited tickets beschikbaar.
"ANNO is een melancholische en folky singer-songwriterplaat met wat Americana-injecties geworden."

Door OOR

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur