zondag 10 januari 2021

THIJS BOONTJES VROEGE SHOW

In verband met Coronavirus maatregelen is de show verplaatst naar 10 januari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers ontvangen mail van ons. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit.  Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Op 16 oktober verwelkomen wij deze fijne vent en zijn orkest weer in PAARD.

Tickets voor de late show zijn hier verkrijgbaar.

Klinkt als Nederlandstalige Herman BroodNederlandstaligrock
Koop tickets
  • € 18,50
  • € 18,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer(2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. ThijsBoontjes, onthoud die naam.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.