THERAPY?

woensdag 8 juni 2022 2022

Therapy? komt terug naar Den Haag! Het rocktrio uit Noord-Ierland bestaat 30 jaar en heeft in die tijd maar liefst vijftien(!) albums uitgebracht. Nu is het tijd voor een jubileumtour, en Nederland wordt niet overgeslagen. De band tourt graag door ons land en heeft onder andere op Parkpop Downdown in PAARD gestaan. Therapy? maakt knallende rock anthems die klinken als een mix tussen Metallica en 90’s grunge. Kom 8 juni headbangen in PAARD!

90's rock rock
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Het trio Therapy? staat nooit stil en bracht op 13 maart haar Greatest Hits-album ‘Tomorrow Is Lost’ uit. Op de dubbele CD staan de grootste hits van de band,  speciaal voor het jubileum opnieuw opgenomen, samen met niet eerder uitgebrachte live-opnames uit hun 30-jarige carrière.

Support: Sparrow Falls
Sparrow Falls is een postpunk/rockband uit Maastricht. De band laat zich vergelijken met bands als The Hold Steady en The Gaslight Anthem en geeft zelf invloeden aan van punk- en post-hardcorebands als Hot Water Music en Thrice, hardrockiconen Thin Lizzy en Iron Maiden, folk- en countryartiesten en singer/songwriters als Tom Waits en Joanna Newsom.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ Therapy? have not only survived, but they have succeeded and they undoubtedly will continue to do so for many years to come. “

Louder Than War