donderdag 19 november 2020

THERAPY?

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Therapy? komt terug naar Den Haag! Het rocktrio uit Noord-Ierland bestaat 30 jaar en heeft in die tijd maar liefst vijftien(!) albums uitgebracht. Nu is het tijd voor een jubileumtour, en Nederland wordt niet overgeslagen. De band tourt graag door ons land en heeft onder andere op Parkpop Downdown in PAARD gestaan. Therapy? maakt knallende rock anthems die klinken als een mix tussen Metallica en 90’s grunge. Kom 19 november headbangen in PAARD!

90's rockrock
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het trio Therapy? staat nooit stil en brengt op 13 maart ook een Greatest Hits-album uit. Op de dubbele CD staan hun grootste hits van de band,  speciaal voor het jubileum opnieuw opgenomen, samen met niet eerder uitgebrachte live-opnames uit hun 30-jarige carrière.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

Therapy? have not only survived, but they have succeeded and they undoubtedly will continue to do so for many years to come.

Louder Than War