THEE SINSEERS & THE ALTONS

maandag 4 november 2024

Als één van de populairste groepen in de hedendaagse soulscene heeft Thee Sinseers weinig introductie nodig. Hun uitvoering van Seems Like live in het Recordium ging viral met meer dan een miljoen views. Neem 5 leden van deze groep en er ontstaat een ander zwaargewicht in de soulmuziek, The Altons. The Altons creëren een ballade van retro-indie-soul die het lokale publiek al jaren weet te boeien, waardoor ze al snel een vaste waarde in de scene zijn geworden. Een bijzondere avond vol moderne eigentijdse soul.

koop tickets
  • €21,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Thee Sinseers

De hoes van “Sinseerly Yours” van Thee Sinseers verwijst duidelijk naar het titelloze album van Thee Midniters, met beide groepen onder een theaterluifel. Net als toen gaat het hier om chicano soul, een minder bekende maar heerlijke vorm van soulmuziek uit East L.A. De weelderige arrangementen met blazers en het puntige spel van de band zorgen voor een meeslepende muzikale ervaring. Multi-instrumentalist Joey Quinones leidt de band, die voornamelijk live in de studio opnames heeft gemaakt, naar een eindresultaat dat zowel vocaal als instrumentaal indrukwekkend is.

The Altons

The Altons zijn een soulrockgroep met een vleugje latin geïnspireerde smaken en ritmes. Hun muziek wordt gedreven door intense grooves van de ritmesectie die je op de been brengen, terwijl soulvolle leads liefhebbers inspireren om wat dichterbij te dansen. Als ze een podium overnemen, kun je altijd een leuke en energieke tijd verwachten.

THEE SINSEERS & THE ALTONS

maandag 4 november 2024

koop tickets