donderdag 12 december 2019

THE YOUNG GODS

De pioniers van het industriële punkgeluid The Young Gods komen weer naar Nederland en spelen op 12 december in de Grote Zaal. The Young Gods weten al ruim dertig jaar te imponeren met hun grensverleggende geluid. Hun unieke combinatie van experimentele alternatieve rockmuziek en techno, met samples en sequencers, heeft ook artiesten zoals David Bowie, U2 en Nine Inch Nails beïnvloed.

ambientrockrock technotechno
Koop tickets
  • € 22,50
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met hun drang naar het verkennen van nieuwe muzikale mogelijkheden, waren ze zelfs in hun beginjaren in de 80’s de tijd al ver vooruit. En door hun vermogen om te blijven evolueren, bewijzen The Young Gods vandaag de dag nog steeds relevant, vernieuwend en voor anderen een inspiratie te zijn. Deze mix van rock en techno is altijd de rode draad geweest, maar telkens opnieuw zoekt de band – met succes – naar nieuwe en interessante invalshoeken. Op hun onlangs verschenen album ‘Data Mirage Tangram’ maakte de band gebruik van ambient en vervormde gitaren waardoor er meer atmosferische vibe in de muziek ontstaat.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur