vrijdag 13 november 2020

THE KIK (VROEGE SHOW)

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre.Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerkingen) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk!

LET OP: Dit is de vroege show van deze dag. Voor de show die om 21:30 begint kijk hier.

Koop tickets
  • € 27,50
  • € 27,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

The Kik (die hun naam hebben te danken aan de Haagse beatband The Kick) is een rotsvaste naam in de Nederlandse muziekwereld. Met hun 60-s geïnspireerde liedjes met meisjesnamen in de titel, met hun uitstapje naar de 80-s op het laatste album, met hun covers van klassiekers uit de beat-tijd maar ook met hun prachtige heropnames samen met wijlen Armand.  Nu staat de band dus “uitgekleed” op het podium van PAARD.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

Bovendien klinkt The Kik weer net zo fris als ten tijde van het debuutalbum.

FestivalInfo