vrijdag 13 november 2020

THE KIK

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 24 januari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre.Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerkingen) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk!

 

  • € 27,50
  • € 27,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

The Kik (die hun naam hebben te danken aan de Haagse beatband The Kick) is een rotsvaste naam in de Nederlandse muziekwereld. Met hun 60-s geïnspireerde liedjes met meisjesnamen in de titel, met hun uitstapje naar de 80-s op het laatste album, met hun covers van klassiekers uit de beat-tijd maar ook met hun prachtige heropnames samen met wijlen Armand.  Nu staat de band dus “uitgekleed” op het podium van PAARD.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Bovendien klinkt The Kik weer net zo fris als ten tijde van het debuutalbum.

FestivalInfo