zondag 29 november 2020

THE INDIEN

Een Haagse rockband met wortels in verschillende stijlen als indie en alternative? Het magische eindresultaat is The Indien.
Moderne alt-pop, een passie voor psychedelia en soul uit de jaren 60 én een vocalist met een prachtige, hunkerende stem die elke luisteraars ziel raakt: The Indien is tijdloos.
De groep bestaat uit zangeres Rianne Walther, gitarist Casper Talsma, bassiste Janneke Nijhuijs, en studio drummer Maarten Hemmen.
Op 29 november 2020 keert de band terug naar thuisstad Den Haag en treedt The Indien op in de Grote Zaal van PAARD.

Klinkt als Shocking Blue meets Jefferson Airplane, Tame Impala en The Black KeysalternatiefindiePop/Rock
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Rianne Walther
Buiten een fulltime job als zangeres, is Rianne Walther ook een bandcoach en muziekdocent.
Ze heeft de achtergrondzang bij onder andere Alain Clark en Boris verzorgd en is afgestudeerd aan het conservatorium. Met haar band The Indien stond ze als voorprogramma van de band Di-rect, op Lowlands en in de aftershow van Ben Howard.

Casper Talsma
Casper Talsma is de gitarist van The Indien. Naast zijn werk in de muziekscene, doet hij genoeg andere dingen. Talsma heeft een kledingzaak in Amsterdam en ook heeft hij een koffiebar in Den Haag.

Janneke Nijhuijs
Naast haar werk als muzikant bij The Indien, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Smutfish en Demon Eyes, neemt Janneke de rol als artistiek coördinator bij het Haagse Popradar op haar.

Maarten Hemmen
Maarten Hemmen is een freelance drummer voor elk doel en elke stijl. Studio en live. Naast drummer is Maarten ook arrangeur en producer in zijn (kleine) thuisstudio.

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

De sterke ballads, de ijzersterke uithalen en de onschuldige doch ondeugende opmerkingen van Rianne (“laat je billen zien!”) zorgen voor een perfect sfeertje.

3voor12 Den Haag, op Werfpop