vrijdag 21 juni 2019

THE HARDKISS

Er is een kans dat je the HARDKISS nog niet kent, maar in Oekraïne hebben ze al een aardige stempel verdiend. De progressieve pop van zangeres Julia Sanina en gitarist Valeriy Bebko wist al het voorprogramma voor Solange Knowles te halen, hét gezicht voor Pepsi Ukrania te worden en ze werden genomineerd voor een MTV Award.

Archief
  • Early Birds €30 | Regular €35 | VIP €50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Naast deze wapenfeiten stond the HARDKISS ook op het internationale MIDEM festival, Park Live en Koktebel Jazz Festival. Hun popliedjes zijn zeker niet alle daags en Julia’s zang doet je soms denken aan de Nederlandse Sharon van Whitin Temptation. Melodieuze gitaarriffs worden afgewisseld met bijzondere zanglijnen die je volledig zullen meeslepen als ze op 21 juni in het Paard staan.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur