woensdag 28 november 2018

THE CADILLAC THREE

Support: Black Bottle Riot

The Cadillac Three, bestaande uit rasechte ‘Nashvillians’ Jaren Johnston, Neil Mason en Kelby Ray schippert tussen commerciële country, heavy rock en traditionele ‘Southern’ folk. Je zou het ook country fuzz of hipster-billy kunnen noemen, maar de conclusie is dat het vooral ontzettend goede muziek is, zo puur en verfrissend als een plattelandsbeekje. Mason’s donderende, melodische percussie en het krachtige gitaarspel van Johnston in combinatie met Ray’s ‘lap steel’ vormen een indrukwekkende basis voor energieke nummers! Een heerlijke band om live van te genieten!

Het meest recente album ‘Legacy‘ kwam uit in augustus 2017. Het album bestaat uit elf nummers die het trio gezamelijk heeft geproduceerd.

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Support:
In 2008 vormde de rockband Black Bottle Riot en al snel werden ze opgepikt door fans en critici als “een frisse wind in de Nederlandse en Europese rockscene” en gekroond als ‘waarschijnlijk de beste Southern Rockband van Europa’. Met deze lovende woorden op zak speelde Black Bottle Riot op festivals zoals Rockin ‘Park, Eurosonic / Noorderslag en Down The Rabbit Hole. Met hun nieuwste plaat gaan ze ook nog lekker een stapje verder in hun rocksound. “We klinken gemener en meer oprecht dan ooit”, zegt zanger en gitarist Simon Snel. Het publiek zal een voorproefje krijgen van veel nieuwe nummers van de 4e plaat die ze nu aan het maken zijn.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur