vrijdag 30 augustus 2019

THE CACTUS BLOSSOMS

The Cactus Blossoms uit Minneapolis mengen een frisse touch op sixties grooves, country gitaar en traditionele sounds met een moderne schrijftstijl die Rolling Stone omschreef als “Roy-Orbison meets Television”. Het geheime ingrediënt van de broers Page Burkum en Jack Torrey is echter de harmonie die bestaat tussen hun stemgeluiden. In lijn met artiesten als The Beach Boys, Bee Gees en First Aid Kit de familieband haast voelbaar in hoe de haarfijn hun zanglijnen met elkaar verweven zijn.

Klinkt als Everly Brothers, Roy Orbison, Dan Auerbach countryfolk/rockRootssinger-songwriter
Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

Hun debuut uit 2016 ‘You’re Dreaming’ is een prachtige collectie nummers die op mooie woorden konden rekenen van internationale pers als Rolling Stone en Noisey. Daarna ging het snel met de mannen. Ze tourden met Kacey Musgraves, Nick Lowe en Lucius, en op hun nieuwste plaat ‘Easy Way’ zijn er twee nummers samen met Dan Auerbach van The Black Keys geschreven.

Everly Brothers-style harmonies and vintage country influenced rock’n’roll balladry, twanged guitar, what’s not to love!

Folkradio.co.uk

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur