woensdag 29 april 2020

It’s A Kind of Magic [uitgesteld]

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

Afro beatsHip Hop-
  • Kleine Zaal
  • 18:00
  • 19:30

Team Magic & Friends nemen je mee in een magische wereld met verschillende vibes van Afrika naar Curaçao en Suriname. Met muziek, dansers, muzikanten, goochelaars en interactie met het publiek bouwen we met z’n allen een gezellig feest. ‘ITS A KIND OF MAGIC’ – een avond om niet meer te vergeten.

Team Magic is een groep uit Den Haag die bestaat uit vijf jongens: Collinsz Allday, Willy G, Lngo, OfficialAp en Oscar. Na een hele lange pauze (waarin de jongens mannen zijn geworden) zijn ze nu sterker dan ooit. De groep wil met hun muziek en shows mensen meenemen in hun feestwereld.