vrijdag 25 januari 2019

TANTE JOKE KARAOKE BAND

Op weg naar karaoke wereldverovering komt de Tante Joke Karaoke Band Den Haag op stelten zetten. Paard wordt een gigantische karaokebar voor één nacht.

Hoe het werkt? Jij zingt, wij spelen! Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band. My Heart Will Go On, Drank & Drugs, The Eye of the Tiger, It’s Raining Men, Casanova, Mamma Mia en Grease Lightning… jíj bepaalt het nummer waarmee je wilt shinen.

Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ’s en bier. Simpel!

karaoke18+
Archief
  • € 12,50
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

⭐ 2 voor de prijs van 1 ⭐
We hebben een toffe combi-deal voor jou in de aanbieding! Koop een ticket voor het concert van JOOST in de vooravond en kom gratis naar Tante Joke Karaoke Band.

Let op: enkel geldig voor 18+

JOOST
20:00-23:00 Grote Zaal
Nu De Jeugd Van Tegenwoordig het op hun platen heeft over het familieleven en vaderschap miste we toch wel wat jeugdige rebellie. En daar was hij, Joost. Jullie kennen hem misschien van YouTube onder de naam EenhoornJoost, misschien ook niet. Waar je hem dan wel van kan kennen zijn de optredens die hij gaf op Lowlands en We Are Electric afgelopen zomer, en dat is toch best een prestatie met slechts 20 jaar op de teller. Zijn Nederlandse rap laat het volledige publiek uit z’n dak gaan en dat is ook niet raar als je teksten zo inspirerend zijn.

'Het maakt niet uit hoe vals je zingt!'

– LINDA.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur