vrijdag 25 januari 2019

JOOST

Rarri Jackson & Mick Spek

Tijdschema:
19:00 deur open
19:30 Rarri Jackson
20:05 Mick Spek
20:50 Joost

Nu De Jeugd Van Tegenwoordig het op hun platen heeft over het familieleven en vaderschap misten we toch wel wat jeugdige rebellie. En daar was hij, Joost. Jullie kennen hem misschien van YouTube onder de naam EenhoornJoost, misschien ook niet. Waar je hem dan wel van kunt kennen zijn de optredens die hij gaf op Lowlands en We Are Electric afgelopen zomer, en dat is toch best een prestatie met slechts 20 jaar op de teller. Zijn Nederlandse rap laat het volledige publiek uit z’n dak gaan en dat is ook niet raar als je teksten zo inspirerend zijn.

hiphopRapWe Are Public
Archief
  • € 13,50
  • € 18,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Zijn album M van Marketing kwam dit jaar uit, samen met collega Donnie brak hij het internet alsof het niets was. Zelf zegt Joost dat dit album een emotionele rollercoaster is. En dat is het ook wel, een emotionele rollercoaster met vergezochte woordgrappen, moeilijke referenties, een track over frikandelbroodjes en naast dat hij laat zien dat hij schijt heeft aan ‘Real HipHop’ schemert zijn kennis over hiphop toch ook wel door, het is niet voor niets zo catchy. Joost liet zich al horen met een EP en twee mixtapes en naast zijn nieuwe boek Albino, komt hij eind 2018, met dan toch echt zijn eerste échte album. Dit album gaat hij vieren met een clubtour!

Rarri Jackson van de Anbu Gang, ook bekend als die charmante guy, is een opkomende rapper uit Woensel die op tour gaat met Joost! Hij was al te horen op de albums van Anbu zoals ‘Nachtleven’ en ‘Zonnige Zuiden’ en hij kwam zelf met songs als ‘Icey Maasblvd’ en meer.

Mick Spek is een opkomende artiest uit Katwijk. In oktober bracht hij als zanger/rapper zijn mixtape ‘Mick Spek’ uit en eerder produceerde hij voor o.a. Hef, Paul Sinha, Joost en Donnie. De ‘Mick Spek’ mixtape is een combinatie van energieke, vrolijke, maar ook diepgaande liedjes in een eerlijk jasje. De tape bestaat uit 12 tracks met featurings van Joost, Stefan Jurriëns én Mick’s vader.

Dit concert is voor bezoekers van alle leeftijden, maar voor bezoekers van 14 jaar en jonger onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.

‘’Een cynicus zou zeggen: hiphop voor witte gymnasiasten uit de internetgeneratie.’’

Timo Pisart van 3voor12