zaterdag 10 december 2022

TANTE JOKE KARAOKE

Jasper

Brul 10 december mee met de grootste hits allertijden tijdens de nieuwe tour van De Tante Joke Karaoke Band! Na jaren van eindeloos karaoke-pret en doldwaze shows neemt de band een volgende stap in karaoke wereldverovering: ze brengen hun allereerste EP uit!

Met deze gloednieuwe EP bestormen ze de hitlijsten, betreden ze podia door heel het land met een vernieuwde live show en claimen ze de titel van de allereerste Nederlandse Karaoke EP ooit. Alle greatest hits die voorbij komen missen maar één ding: jouw gouden strotje. Zing tijdens de tour de sterren van de hemel of breek alle bierglazen in een straal van tien meter, het maakt ons eigenlijk niets uit.

Archief
  • € 15,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een energiek live concert met een compleet nieuwe insteek en daardoor ook een kortere show dan je van ons gewend bent. Maar één ding beloven we je: in die twee uur zetten we een groter karaoke spektakel neer dan we ooit hebben gedaan. En die hitjes zing je mee met je ogen dicht! 😉

Wees de ster van de avond en zing je favoriete classic bij de Tante Joke Karaoke Band.

“Jij zingt, wij spelen”. 🎤

Support: Jasper
Jasper, bandlid van Tante Joke, brak in 2015 door met het komische tv-programma ‘Streetlab’. Door zijn grote liefde voor muziek begon hij in 2020 zijn solocarrière en bracht hij zijn eerste nummer ‘Amsterdamse Meisjes’ uit. Inmiddels heeft hij zijn eerste EP uitgebracht genaamd ‘En Ze Weet Het’.

“Vooral heel veel partyfun, een grote show waar alles kan en alles mag.''

De Tante Joke Karaoke Band