vrijdag 10 april 2020

SYMPHONIC JUNCTION: PASSIE IN HET PAARD [afgelast]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopers ontvangen mail. Lees hier meer.

Heeft u een ticket aan de avondkassa gekocht, neem hiervoor contact op via [email protected] ovv ‘SYMPHONIC JUNCTION: PASSIE IN HET PAARD 10/04 afgelast’

klassiek
Archief
  • €21 (alleen staanplaatsen)
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15

*incl € 2,50 servicekosten

Hoe mooi Bachs Matthäus Passion ook is, met drie uur is het wel echt een heel lange zit! Daarom stak het Koperensemble uit het Residentie Orkest dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje: korter en net zo indrukwekkend. Het bijna 300 jaar oude stuk van Bach over de laatste dagen van Jezus Christus wint in Nederland ieder jaar weer aan populariteit. De première van deze versie van het Residentie Koperensemble was twee jaar geleden dan ook een groot succes en vroeg om een reprise. Het ensemble, aangevuld met slagwerkers en enkele zangers, is een prachtige bewerking op de noten van Bach en de woorden van Mattheus. Een beknopte versie van de Matthäus Passion zoals je die nog nooit hebt gehoord!

Over dit concert
Sander Teepen, dirigent
Rochelle Deekman, verteller
Jeannette van Schaik, sopraan
Marjolein Niels, mezzosopraan
NTB, tenor
NTB, bas
Pepijn Cladder, regisseur
Willem van Merwijk, arrangeur
Koperensemble Residentie Orkest

Een concert met staanplaatsen
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een mindervalide zitplaats of rolstoelplaats in aanmerking wil komen, graag zo snel mogelijk contact opnemen hierover, dit kan tot 48 uur voor aanvang van het concert via [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal mindervalide plaatsen beschikbaar.